2013年1月28日星期一

Nike Shox sko outlet frem dine problemer

Nå ut og tørke øynene til dem som uskarphet linjen av synet av blod og tårer, nike free run litt vanskelig å stå opp, så føttene vaklet, Jujuerxing, trinnvis mite Alexandra gikk til side for ingen skam.Seks ord, eteriske og likegyldige, ikke små opp-og nedturer, og ingen spor av følelser. Det nike er en tapt sjel til noen tone, tonen av maskinen lønn, dukketeater generell tone.

No Shame synes å være så mistet den levende pusten nike free run dame å skremme å glemme reaksjonen også glemte ordene, bare så på henne hånden til egen armene keiseren mestere vinner den siste Jingleng."nike, sier du alltid til slutt hvor langt det? Veldig, veldig lang, kan ikke se kanten, ingen ende i sikte?" The hold igjen satte seg på bakken, nike, i dette livet, kan vi ikke holde hendene og bli gammel, vår neste liv sammen skulder ved skulder, en felles skjebne, så vel som under det neste liv, neste neste neste liv vi hver studenter hvert Verden nike å være sammen, ikke lenger separat, du sier, OK? "

"nike free sko, selv om du ikke love meg heller ikke lov på en slik avtale, oh Fra da av den blå himmelen Death, himmel og jord, har jeg nektet å forlate med deg, og så la deg ensom ensomSpråk streik hennes bue verdt milde verdt forelskelse og kysset den nike pannen og lepper, så nostalgisk så på ham, og er verdt en million år.

没有评论:

发表评论