2013年2月24日星期日

klassiske nike høy topp sko for kvinner i fin stil

nike sko nydelig ansikt raskt blinket den hensikt å drepe, kan kald sendes pakking til sommervarmen, lubben og lyse lepper nippe til en rett linje, stillheten, men den kalde smil, "truer meg?"En kvinnes ansikt, er kluten forskjellig fra bare strålende, men det er en rolig, at Mouguang, falt i en dyp injeksjon nike øye, synes det er ironisk, liker å utforske, med litt presserende momentum, spurte kald stemme: det svært vokter henne, hadde ikke nysgjerrig, dette under berører nysgjerrige å komme frem. "

Mindre nøyaktig Mandarin, men standarden uttrykk for sko på nett at det kalde bladet hensynsløse Italia Mouguang stedet kikket på Fang Building gryntet, Fang Han er høyre hånd! "Den lille utmerket trekker på skuldrene, tok ledelsen igjen, rømme uansett, kan de ikke løse problemet, vil hun alltid vet nike.

nike norge øyne festet på den lille utmerket organ øyeblikk, flir, uten et ord, dem begge et ansikt til ansikt, berører det på slike modeller som konkurrerer skjønnhet på scenen, høye, glamorøse Yidongyixi ulike kvaliteter, tiltrekke visjon ."Hva en tilfeldighet ah, hvordan står her ikke gå sitte det?" Den lille begavede smilte tunnel: «Du kommer til Fang Han"

没有评论:

发表评论